27 Mayıs 2014 Salı

Açelya Akkoyun & Pril Konya Etkinliği

Geçtiğimiz hafta biz Konyalı Bloggerlar Pril'den hoş bir davet aldık. Açelya Akkoyun ve Pril Ailesi'nin Konya etkinliğine çağrılınca seve seve kabul ettik. Etkinliğimiz 25 Mayıs 2014 pazar günü gerçekleşti. İşte ayrıntılar:

                          
Öncelikle Konya Meram Havzan Etliekmek'te buluşup tanıştık. Hep birlikte yemek yedik. 

Açelya Hanım bizlere hayatı, Pril'i, bir çok şeyi anlattı. Pril'le ilgili söylediği bir söz var ki bunu çocukluğumuzda pek çoğumuz yaşamışızdır hakikaten. "Bize çocukluğumuzda kızım git bakkaldan bir bulaşık deterjanı al denmezdi. Git bir Pril al denirdi." dedi. Evet gerçekten öyle.
Açelya Hanım bize bloglarımızı, neler yazdığımızı sordu. Benim bloğum çok ilgisini çekti. Urfa'yı niçin bu denli sevdiğimi merak etti. "Sen bence incelenmelisin uzmanlar tarafından." dedi =) Bir de Urfa'ya gelin olasın diye dua etti =) 

Hakikaten ekranda görüldüğü kadar samimi, sıcak, sevecen ve içten bir insan. Rol yapmadığı ve gönülden gülümsediği o kadar rahat anlaşılıyor ki...

Bu da biz bloggerların bir kısmı.

Yemekten sonra Açelya Hanım hepimizle tek tek fotoğraf çekildi. Feyza'nın bebeğini çok sevdi =)

Bu da toplu pozumuz. Ben de varım tabi ancak kendimi kestim =) Bu fotoğraf çekileceğinde Açelya Hanım bana "Urfalı sen kaç yaşındasın?" diye sordu. Söylediğim zaman yüzünde beliren şaşkınlığa doğrusu çok mutlu oldum =) "Siz Konyalı hanımlar yaşlarınızı hiç göstermiyorsunuz" dedi.

Yemekten sonra Muhacir Pazarı'na geçtik hep birlikte. Burada hem Pril'le ilgili deneyler hem de küçük yarışmalar yapıldı. Pek çok deneme neticesinde enzim teknolojisini geliştiren Pril'in gücü, en büyük rakiplerinden biriyle kıyaslandı. Üzerine nişastalı karışım sürülüp fön makinasıyla kurutulmuş olan tabaklardan biri Pril'li diğeri rakip deterjanlı suda bekletildi. Neticede Pril'in gücü görmeye değerdi. Bu fotoğrafta arkası dönük olan bey gün boyu güler yüzle biz bloggerların fotoğrafını çeken Pril yetkilisi. Onun da yüzünü görün isterdim ancak çeken o olduğu için hiç bir fotoda yüzü görünmüyor.


Pril en hızlı tabak yıkama yarışması yaptı. Bloggerlar olarak ikişer ikişer yarıştık. Son kalan dört kişimiz ise iki grup halinde dörtlü yarıştılar. Bu güzel ekibin her biri birbirinden marifetliydi. Nasıl bir kare yakalamışsam, burada güleryüzlü Pril sunucusu mikrofonu yiyecek gibi çıkmış =) Ve aslında sunucu ile Gülizar abla arasında Feyza da var ama siz göremiyorsunuz =)))

Bu harika günün sonunda, bu güzel günü organize eden Müge Hanım'la (lacivert ceketli krem pantolonlu olan) toplu fotoğraf çekildik. Etkinliğin Muhacir Pazarı kısmına herkes gelemediği için bu fotoda herkes yok. Ben de Müge Hanım ile Melek'in arasındaydım aslında ama kendimi kestim =)

Pril biz Blogger'lara çok şık bir fırın kabı ile Pril limonlu elde yıkama hediye etti.

Bu da hızlı tabak yıkama yarışmasında kazandığım Pril Gold ile Pril önlüğüm. Ben 12 tabak yıkadım, arkadaşım 10 tabak. Ama Pril cömert gönüllülük yapıp aynı hediyeden ikimize de verdi. Teşekkürler Pril.

Blogger'lar olarak tatlı anılarla dolu harika bir gün daha geçirdik. Bu günü organize edip bizleri davet eden Müge Hanım'a, organizasyonda ona yardımcı olan Ünzile Hanım'a, güler yüzünü hiç eksik etmeden fotoğraflarımızı çeken beye, sevgisi sıcaklığı ve enerjisi hissedilen Açelya Akkoyun'a başta olmak üzere; etkinliğe katılan/katılamayan tüm Pril ailesine teşekkür ediyorum. Bilhassa belirtmeden geçemeyeceğim. Yetkililerin her biri (özellikle Müge ve Ünzile hanımlar) birbirinden güleryüzlü ve birbirinden samimi idi. Buluşma noktasına giderken acaba nasıl olur diye düşündüm ancak orada hiç tanımadığım insanlarla ve soğuk firma yüzleriyle değil, adeta uzun zamandır tanıdığım arkadaşlarımla sohbet edip vakit geçiriyor gibi hissettim. Böylesine samimi ve sıcak bir ilgi hepimizi ziyadesiyle mutlu etti. Yeni etkinliklerde Pril ailesiyle yeniden buluşmaktan mutlu olacağımı belirtmek isterim.

Sözlerimi burada bitirirken, Pril'in etkinliğimiz için yayınladığı yazıya da yer vermek istiyorum. Hepinize sevgilerimle.

Pril'in Basın Bülteni:

25 Mayıs 2014
  
Konyalı blogger’lar, Pril’in marka yüzü Açelya Akkoyun’la buluştu. 

Konya’nın en ünlü ve en çok takip edilen blogger’ları, bulaşık denilince aklımıza gelen ilk marka olan Pril ve onun sevilen marka yüzü Açelya Akkoyun’la bir araya geldi. Konya’mızın tanınan mekanlarından Havzan Etli Ekmek’te gerçekleşen etkinlikte, Açelya Akkoyun ile sohbet eden tüm blogger’lar keyifli vakit geçirdi.

Türkiye’nin en hamarat hanımını seçmek üzere farklı şehirlerde hanımlarla buluşan Pril, bu kez Konya’daydı. Bulaşıkta değişmeyen tercihimiz Pril, Konyalı blogger’ları da unutmadı. Konyalı blogger’lar, 25 Mayıs 2014 Pazar günü gerçekleşen yemekte Pril’in marka yüzü Açelya Akkoyun ile buluşma fırsatı yakaladı. Konya’mızın en ünlü lezzet duraklarından Havzan Etli Ekmek’te gerçekleşen etkinlikle blogger’lar Açelya Akkoyun ile sohbet ederek onu daha yakından tanıdı. Açelya Akkoyun; samimi yaklaşımı, sıcak ve keyifli sohbeti ile yemeğe katılan tüm blogger’ları etkilemeyi başardı. Yemeğin ardından yine Açelya Akkoyun ile birlikte Pril’in “Türkiye’nin En Hamarat Hanımı” Konya seçmelerini yaptığı aracını ziyaret etmek üzere Muhacir Pazarı’na geçildi. Blogger’lar burada da İstanbul’daki büyük finalde yarışmak üzere en çok bulaşığı, en kısa sürede yıkamak için yarışan hanımların mücadelesine tanık oldu. Yarışmada rekabet, heyecan ve bol eğlence vardı. Gün boyu devam eden etkinlik, Konya’nın en hamarat hanımının seçilmesi ile son buldu.

Pril’in yeni formülü çok güçlü…

Pril’in yağ lekelerine ve kurumuş kirlere karşı etkili ve mükemmel temizlik yaratan yeni formülü, bulaşıkta bir dönüm noktası yaratıyor. Benzersiz enzim teknolojisi yağları çözüyor, kurumuş kirleri söküp atıyor. Pril ile bulaşıklar ışıl ışıl parlıyor. Pril, Türkiye’de ilk ve tek enzim teknolojisi ile diğer deterjanların çıkaramadığı lekelerle kolayca başa çıkıyor. Pril’in yeni formülündeki aktif maddeler ve özel enzimlerin verdiği yoğun temizleme gücü inatçı lekeleri, yanmış yemek ve kurumuş nişasta kalıntılarını söküp atıyor. Aktif maddeler, lekeli yüzeye yapışıyor ve temas sağladığı kirleri söküyor. Enzimler ise kurumuş nişastalı yüzeylere yapışarak kalıntıları çözüyor ve kolayca çıkmalarını sağlıyor. Böylece Pril ile elde bulaşık yıkarken mükemmel temizlik için ovalamaya ve fazla güç harcamaya da gerek kalmıyor. 

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 47.000 çalışanı bulunan Henkel, 2013 mali yılında 16 milyar 400 milyon Euro’luk satış ve 2,5 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.

Hande Ardane
Tel: +90 216 579 40 00 - 4276
Faks: +90 216 579 40 92       

Türk Henkel A.Ş.


Müge AKAY                                                   
Müşteri Direktörü                                                        
Med Partners Halkla İlişkiler                             
Tel: (0216) 577 41 41                                       
mt@medpartnersreklam.com

 

13 yorum:

  1. Aslihancim herseyi cok guzel anlatmissin ama ben kendi fotomu hic begenmedim :'(
    Cok kotu cimisim.onu kaldirabilirmisin rica etsem
    Sunucu cucugun mikrofon yeme fotosu :-)
    Tum bulusmalardada yanyana geliyoruz tevaffuk olsa gerek
    Sevgiler optum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feyzacım bence çok hoş görünüyorsun orda ama tabi tercih senin. Hemen hallediyorum =)
      Bu arada evet bence de. Ve ben yanyana denk gelmekten ötürü çok mutluyum =)

      Sil
    2. Tesekkurler Aslıhancim evt bende mutluyum

      Sil
  2. Ne güzel bir gün geçirmişsiniz ayrıca seni de görmek isterdik:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel bir gündü. İnş bir gün canlı canlı görüşmemiz nasip olur =)

      Sil
  3. yazını çok beğendim ben doğrudan basın bültenini yayınladım iyiki pazara gitmişiz çok keyif aldım.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Hasibe Abla. Evet bence de iyi ki gitmişiz çok eğlenceliydi =)

    YanıtlaSil
  5. Deterjan kokulu bir reklam burnuma geliyor :D, Güzel yazı ama Pril çok sevdiğin belli olmuş :D bu arada fotoğraflar kendini bayan kesmişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence Pril'den çok Açelya Akkoyun'un reklamı oldu =) Şaka bir yana, reklam yapmak amacıyla yazmadım Urfalı. Gördüğümü ve hissettiğimi yazdım. Evet kestim kendimi =)

      Sil
  6. istanbuldan hemşehriniz2 Haziran 2014 09:08

    maşallah Konyalı hemşerilerime, çoğu tombiş :) ne olacak bu halimiz bizim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Uzun zamandır sesiniz soluğunuz çıkmıyordu. Sizi tekrar gördüğüme sevindim =)
      Bu konuda Açelya hanım ve arkadaşları da tam aksini düşündüler =) Etliekmeğimizi yeyip de o harika lezzeti tadınca bunca güzel lezzete rağmen fit olduğumuzu söylediler =)

      Sil

Hayatın kendisi bir yorumdur aslında. Özgün ol, kendi hikayeni yaşa.
Yorumlarınızla mutlu oluyorum. Hepinize teşekkürler.