16 Temmuz 2012 Pazartesi

Ayşe Süeda-Urfa Tutkunu Buluşması


Bu haftasonu çok hoş sürprizler yaşadım. Benim için çok önemli ve özel olan bir insanla ve ailesiyle tanıştım. Sizler de bilirsiniz. Yayın hayatına blogcuda Ayşe Süeda olarak başlayıp wordpress'te Ebrar Süeda olarak devam eden ve son olarak bilgisayar meraklısı oğlu Ahmet'in çalışmaları sonucu kurulan Malatya Yemekleri sitesine geçen Aysun Ablamızı. Ayşe Süeda ve Zeynep Ebrar birbirinden güzel ikizlerinin adı. Aysun Ablayı ve ailesini, ablasını ve aile dostları Orkide Ablayı tanımak gerçekten çok güzeldi. Bu güzel ve özel insanlarla tanışmaktan ötürü çok mutlu oldum. 

Üstelik onlarla Hazreti Pir'de buluştuk ve orada güzel de bir tevafuk yaşadık. Caminin bahçesinde beklerken tanıştığım Konyalı olup Medine'de ikamet eden bir teyze, babaannemin senelerdir ulaşamadığı Medine'de yaşayan Rahime Çanak teyzemizin komşusu çıktı. O teyzeyle babaannemi de telefonda konuşturduk. Kendimiz Medine göremesek de, Medine havasını solumuş bir insanla sohbet etmek çok güzeldi.

Bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Hamzamız elhamdülİllah daha iyi. Normal hayatına döndü çok şükür. Dualarınızın devamını dileriz. 

Aysun ablacığım, seni ve aileni tanımak gerçekten çok güzeldi. Gelişinden beni de haberdar ettiğin için teşekkür ederim.

Hepinize sevgilerimle.

4 yorum:

  1. çok güzel bir duygudur bilirim.. senin adına çok sevindim!

    YanıtlaSil
  2. ne güzel bir buluşma, gönüller sevgiyle açılınca başka güzellikleri de buluveriyor baksana hep böyle güzellikler yaşayalım sağlıkla mutlulukla...

    YanıtlaSil
  3. Hakikaten öyle =) Sağolasın.

    YanıtlaSil
  4. Aminn. İnş Minecim, hepimiz. Sağolasın.

    YanıtlaSil

Hayatın kendisi bir yorumdur aslında. Özgün ol, kendi hikayeni yaşa.
Yorumlarınızla mutlu oluyorum. Hepinize teşekkürler.