2 Mart 2011 Çarşamba

BLOĞUMA DOKUNMA!!!


Dün gece kendi bloğum da dahil hiç bir bloğu açamayınca ve ekranda "mahkeme kararıyla kapatılmıştır" yazısını görünce şok oldum. Suç işleyen bir adres var ise, mantıklı olan sadece o adresi cezalandırmak değil midir? Bunca yıldır emek veriyoruz. Yazık günah değil mi bizim emeklerimize? Suçu olmayan insanların sayfalarında "mahkeme kararıyla" diye bir yazının çıkması gerçekten çok çirkin.

Bu sabah bir arkadaşımın bilgilendirmesi sonucu dns ayarlarını değiştirince, elhamdülİllah yeniden açıldı. Eğer yapmak isterseniz yeğlenen dns sunucusunu 4.2.2.5 ve diğer dns sunucusunu 4.2.2.6 yaparsanız sorun çözülüyor. Nasıl yapılacağı burada ayrıntılı olarak anlatılmış.

Ben yazılarımı baştan beri urfatutkunu.blogcu.com adresine de ekliyordum zaten. Şimdi garanti olsun diye içe aktarma yöntemiyle urfatutkunu.wordpress.com adresine de ekledim. Umarım bu haksız uygulamaya bir an önce son verilir de bloglarımıza kavuşuruz bir an evvel. Sevgimle.

2 yorum:

  1. Canım benim bende ne yapacağımı şaşırdım.Bloguma ulaşılamıyordu.Tüm sevdiklerime bir hoşçakal demeden ayrılmıştık,engellenmiştik..
    Sonra sağ olsun eşim dns ayarları değiştirmişte sizleri görebiliyorum.Ama bu çaresizlik insanı çok üzüyor.OLurya urfaya gelirsen haberimiz olsun keyfesayranla seni ağırlarız.o da çok tatlı biri..
    sevgiler
    Engelsiz bir dünyda yaşamak dileğiyle.

    YanıtlaSil
  2. İnş bir an evvel sonuca ulaşır Neşecim. Evet ikiniz de aklımdasınız, geldiğimde nasip olur da tanışırız inşaAllah =)

    YanıtlaSil

Hayatın kendisi bir yorumdur aslında. Özgün ol, kendi hikayeni yaşa.
Yorumlarınızla mutlu oluyorum. Hepinize teşekkürler.