18 Mart 2010 Perşembe

SAMİMİ VE ÜRETİCİ =)




Geçenlerde Sevgili Tılsım ve Hilal Timur'dan aldığım Üretici Blogger Ödülü'nü, bugün de Sevgili Sacide Teyze'den aldım. Tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İlk ödülümde soruları cevaplamıştım. Merak edenler buraya bakabilirler.
Ve bugün bir de Kelebek'imden bir ödül gelmiş. Daha önce böyle bir ödül hiç görmemiştim. Tahmin ediyorum Kelebek kendisi hazırlamış. En Samimi Blog Ödülü =) Çok mutlu oldum, çok teşekkürler Kelebek'im. Ne diyeceğimi bilemediğim özel anlardan birisi =)

15 yorum:

  1. candan tebrik ederim,yaratıcı blog ödülü diyorlar çok tehlikeli sözler ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmemiz lazım sana sevgilerimi bıraktım

    YanıtlaSil
  2. Sen şimdi yayınlayınca benim ufacık tefecik ödülümü.. :) Hani altına düzgün bir iki mısra birşeyler bulayım da yazayım dedim ama bulduklarımın hiç birini beğenemedim =)
    Bu ödülü fazlasıyla hakediyorsun ve haklı bir sevinç yaşıyorsun haliyle =) sayın bayan'a yakışırrr :))
    Böyle bir urfatutkununa, ablaya, arkadaşa, dosta, yüreği özele, sesi güzele (bilmem sayamadığım bir sürü özelliği olan kıymetli insana) daha nice nice ödüller yaraşırr :))

    YanıtlaSil
  3. Aslıhan cım,

    Ben de kelebek arkadaşa katılıyorum, bişey merak ediyorum; site açmak da yeni bir eve taşınmak gibi değil mi? Ve yeni komşuya hoşgeldine gidilir, bizim adetlerimize göre... sanırım ben de bunu bekliyorum,beni ilk ziyarete gelen arkadaşlardan biriydin, bunun için ayrıca teşekkür ediyorum canım...

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle samimiyet sanal ortamda bile belli oluyor
    insan samimi olursa da böyle ödülleri hakediyor :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Aslıhan cım,

    Süper bir fikir! bu konuyla hemen ilgileneceğim.Yapıcı yorumlarını her zaman beklerim canım.Gününün çok güzel geçmesi dileğimle AEO

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Aslıhan,
    blogspottaki arkadaşların arkadaş listelerinde varsam yeni bir şey koyduğumda orada çıkıyor,bir problem olmuyor,Rumma’daki listeye üye olmaya çalıştım beceremedim..
    Bahsini yaptığımız hocamızı elhamdulillah artık tanıyoruz,ismi”Nurettin Yıldız”kendisinin sohbetlerini artık istediğimiz her an dinleyebiliyoruz,limonlu kek yazısının giriş bölümünde “HAYAT REHBERİ”sohbetlerinin linkini verdim,ayrıca takip ettiklerim kategorisinde de en üst sırada ve sayfamın aşağılara doğru sol tarafında…Hayat Rehberi’ne tıklarsan resmini de görürsün,kon tv de hiç rastlamadım,belki de denk gelmedi,bilemiyorum.
    İlgin için çok teşekkürler,Rabbime emanet ol,en kalbi dualarımla…Hayat Rehberi’nin linkini yeniden burayada veriyorum

    http://hayatrehberi.sosyaldoku.com/kategori/pazar-dersleri/

    YanıtlaSil
  7. Canım tebrik ederim.Nice ödüllere.Sevgiler bıraktım.

    YanıtlaSil
  8. Aslıhancığım,
    arkadaş listelerinde takip etmek istedikleri blog ve sitelerin son yaptıkları üst sırada çıkıyor,hayatcemresi ismi ile benim de blogspotta yerim var ve arkadaş listem orada.Mesela,Tuba'nın sayfasında,cahidenin arkadaş listesinin olduğu diğer bloğunda,Aleyna'nın sayfasında,evimizdeki lezzetlerin sayfasında ve şimdi aklıma gelmeyen başka sayfalarda da varım ve yeni bir şey yayınladığımda oralarda çıkıyor,senin bloğunda kontrol panelinde gadjet'lardan birisi ile oluşturuyorsun ama benimkini oğlum hazırladığı için hangi gadjet tı bilemiyorum,öğrenince haberdar edeyim inşaallah,Rumma'nın sayfası site olduğu için belki onun koyduğu izleyici listesini belki ben koyamam çünkü benimki de wordpress ama blog,ilgin için tekrar teşekkürler,Rabbime emanet ol.

    YanıtlaSil
  9. Güzel kardeşim hayırlı cumalar,sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Canım hayırlı cumalar...

    Lazanya konusunda baltayı taşa vurdum gibi geldi..:))
    Sen yaptıysan güzel dediysen olmuştur canım, bir dahaki sefere bende haşlamadan deniycem..

    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. güzel kardeşim benim cuman mübarek olsun
    sayfama uğrarsan senin istediğin tarifi yayınladım bakabilirsin .
    sevgiler
    aeo

    YanıtlaSil
  12. arkadaşım ödülün için tebrikler,bu üdülü gerçek analamıyla hakeden arkadaşlardan biri sensin isabet olmuş.
    cuman mübarek olsun
    ALLAHA emanet ol

    YanıtlaSil
  13. ödüller için tebrik ediyorum.ödülleri hak ediyosun canım.hayırlı günler

    YanıtlaSil
  14. Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

    Hatice Ablacım, blogspottan başka site takip etmenin daha kolay bir yolu varmış, ablam anlattı. Seni o şekilde ekledim, artık daha rahat takip edebiliyorum. Bahsettiğin hoca Kon TV'de değil de Konya TV'de çıkıyor. Bu konuyu senin sayfana ayrıntılı yorum bıraktım.

    Mine Ablacım haklısın. Bu da bir çeşit eve hoşgeldin komşu ziyareti gibi. Teşekkür ederim =)

    Aysun Ablacım tarifi kaydettim, çok teşekkür ederim.

    Kelebek'im bütün o saydıkların senin güzelliğin, tatlı kardeşim benim =)

    YanıtlaSil

Hayatın kendisi bir yorumdur aslında. Özgün ol, kendi hikayeni yaşa.
Yorumlarınızla mutlu oluyorum. Hepinize teşekkürler.