9 Mayıs 2011 Pazartesi

HAYAL GÜCÜ ETKİNLİĞİ HEDİYEM



Sevgili Yetenek Sizin'in düzenlediği Hayal Gücü Etkinliği-3'e katıldım ve bu, blog dünyasındaki ilk hediyeli etkinliğim oldu. Blogların kapanması sebebiyle bir süre beklemek zorunda kaldık. Ben hediyemi yapmıştım zaten ve aradan geçen sürede hediye odamda sahibini bekledi =) Nihayet bloglarımız açıldı ve ben eşleştirmede Kar Tanesi bloğuna çıktım. Maharetli bloggerlar arasında benim hediyem (bir de ilk etkinliğim olmasının verdiği heyecanla) pek bir acemice kaldı ama elimden geleni yaptım =) Çok da keyifli oldu benim için. Verilen malzemelere bir iki ekleme yaparak cd'den kapı süsü yaptım. Sevgili Kar Tanesi ise benim için adını Sevgi Bahçesi koyduğu muhteşem bir hediye yapmış. Paketi ayrı güzel kendisi ayrı güzeldi. İçinden çıkan mektup ise benim için çok önemli ve özeldi. Aslında hediyelerimizi 05 Mayıs tarihinde yayınlamamız gerekiyordu. Ama iş yerinde küçük bir zehirlenme geçirip de bir kaç gün evde yattığım için ekleyemedim. Bu nedenle Kar Tanesi'nin ve Yetenek Sizin'in kusuruma bakmamalarını rica ediyorum. (Küçük bir zehirlenme diyorum ama neredeyse öte tarafa yolcu oluyordum. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. Üzerimde nazar mı vardır nedir anlayamadım).

Sevgili Kar Tanesi Bahçenin üzerine tellerden "Urfa" yazmış. Bir de küçük bir platforma "Urfa Tutkunu'na" yazmış. Nasıl sevindim nasıl şaşırdım anlatamam. Bu detaylar için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

Benim ona yaptığım kapı süsünün fotoğrafını evde unutmuşum. Daha fazla bekletmek geciktirmek istemedim bu postu. O nedenle resmimi ekleyemedim. Ama siz bu acemi işi kapı süsünü görmek isterseniz Kar Tanesi'ne bakabilirsiniz =) CD'nin üstüne pamuk koyup kaymasın diye streç filmle sardım. Sonra sıkı dursun diye koli bandı ile çevresini dolandım. Ardından alüminyum folyo ile kapladım. Üstüne de boncuk ve düğmeleri yapıştırdım. Kapı süsünün asma yeri olarak alüminyum folyo renginde boncukların dizildiği bir ip kullandım. Uç kısmına da yine folyo ile kaplanmış mandalı iliştirdim. Folyoları da bir kaç yerden para bantı ile sabitledim.

Bu güzel etkinlik için Nadire'ye ve muhteşem hediyesi için Kar Tanesi'ne teşekkür ederim.

9 yorum:

  1. Canım çok geçmiş olsun..üzüldüm şimdi..umarım çabucak iyileşirsin, Allah'tan acil şifalar dilerim. Bende senin bana göndermiş olduğun hediyeyi ve mektubu özenle saklıyorum:)tekrardan sağlığına çabucak kavuşman dileğiyle sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. ne güzel bir etkinlişmiş bayıldım hediyeye

    YanıtlaSil
  3. Acil şifalar diliyorum. Hediyeni güle güle kullan, seninde emeğine sağlık..Katıldığın içinde çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Etkinlikler güzel oluyor. Güzel bir etkinlik olsa da ben de katılsma diyorum ama :).

    YanıtlaSil
  5. Özlem sağolasın =)

    Minecim hakikaten hediyem süperdi =)

    Nadire sağolasın. Böyle güzel bir etkinlik düzenlediğin için ben teşekkür ederim.

    Kalemin Secdesi, siz düzenleyin o zaman =)

    YanıtlaSil
  6. Selam Aslihancigim,
    hediyeni gule gule kullan,guzel bir etkinlik olmus.
    Cok geçmis olsun canim,simdi daha iyisindir insaAllah.Allah'a emanet ol.

    YanıtlaSil
  7. Hediyeleşmek kalpleri yumuşatır..
    MaşaAllah!!
    Hayırlı günlerde kullanın cicilerinizi inşaAllah :))

    ( Çok geçmiş olsun Aslıhan'ım. Tez zamanda daha iyi olman duasıyla... )

    YanıtlaSil
  8. Aslıhan'cım nasılsın yavrum,sacide teyzenin düğün telaşı var hayırlısıyla,haziranın 18'inde küçük oğlumu evlendiriyorum.Onun için bloğoumla ilgilenemedim uzun zamandır,düğün telaşını bi geçirelim yine beraber oluruz inş,canım seni çok öpüyorum kendine iyi bak anneciğine selamlarımı söyle ALLAH'a emanet ol.

    YanıtlaSil
  9. Mihribancığım sağolasın. Çok şükür iyiyim şimdi.

    Sacide Teyze teşekkürler, iyiyim. Hayırlı uğurlu olsun. İnş güzel geçer düğününüz. Annem de şu an İnegöl'de. Ve a.s. söylerim tabi inş. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Hayatın kendisi bir yorumdur aslında. Özgün ol, kendi hikayeni yaşa.
Yorumlarınızla mutlu oluyorum. Hepinize teşekkürler.