27 Aralık 2010 Pazartesi

Evimizdeki Lezzetler Sürprizi :)


Merhaba Arkadaşlar,

Havaların durumundan olsa gerek tam iyileşemeden yeniden şifayı kaptım :) Bu sebeple bloğumla da sizlerle de pek ilgilenemedim. Cumartesi günü iş çıkışı yapacağım her şeyi iptal edip (Allah'tan verilmiş bir sözüm yoktu) bir an evvel eve varmak ve dinlenmek istedim. Gider gitmez uzandım zaten. Bir süre sonra telefon çaldı. Yerimden kalkmaya dahi halim olmadığı için babam açtı. Arayan kargocuydu. Evimizi bulamamış, yol soruyordu. Babam tarif etti ve bahçeye inip kargocuyu buldu :) Paket bana geliyordu. Neydi acaba? Şaşırmıştım doğrusu. Heyecanla açtım ve Evimizdeki Lezzetler ekibinden Mihribancığım'ın bana hoş bir sürpriz yaptığını gördüm. Hiç beklemediğim anda üstelik hastalıktan fena olmuş bir halde yatarken aldığım bu sürpriz bana hem sevinç hem de moral oldu. Mihribancığım'a çok teşekkür ediyorum ve blog dünyasına girip birbirinden kıymetli insanlar tanımama izin verdiği için Allah'a hamd ediyorum.

Ve hasret kalanlar için bir müjde, Mihriban bugün evine dönüyor inşaAllah. Tahmin ediyorum yol yorgunluğunu attığında yeniden bizlerle olacaktır.

Hepinizi seviyorum sevgili arkadaşlarım. İyi ki varsınız...



5 yorum:

  1. sa.Ah canım RABBİM,şifalar versin tez günde iyileş amin.hediyeni güle,güle kullan ayrıca Mihribanın dönmesine sevindim merak ediyordum çok sağol haberim oldu...A.E.O

    YanıtlaSil
  2. sanımmm,
    ne çok sevindim adına.
    evvela geçmiş olsun,hastalıktayken insanı böyle şeyler daha çok mutlu ediyor...
    hediyeni sağlıkla kullan canım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Canım özletiyorsun kendini çok geçmiş olsun Allaha emanet ol

    YanıtlaSil
  4. Cok gecmis olsun, Rabbim acil sifalar versin insallah:)
    Hediyelerinizi de gule gule kullanin. Blog dunyasini gun gectikce daha da cok seviyorum. Dediginiz gibi cok hos insanlarla karsilasiyor insan:)
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Ve Aleykum Selam Ayfer Abla, sağolasın.

    Minticim sağolasın.

    Keyfe Seyran, teşekkür ederim =)

    Narçiçeğirengi, hoşgeldiniz. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Hayatın kendisi bir yorumdur aslında. Özgün ol, kendi hikayeni yaşa.
Yorumlarınızla mutlu oluyorum. Hepinize teşekkürler.