14 Nisan 2014 Pazartesi

Tanisma Mimi

Kedimin Hobi Defteri blogunun tatli sahibesi Ozlem ablam beni mimlemis. Oncelikle kendisine cok tesekkur ediyorum. Cevaplamak icin ancak firsat bulabildim. Son gunlerde kurs kosturmaca derken geciyor zaman.

Bu yeni mimin adi "Sevdigimiz bloglari taniyalim kaynasalim".

Severek takip ettigim pek cok blog var. Ancak itiraf etmem gerekirse son aylarda cok cok vakit ayiramaz duruma geldim. Konu babinda belirtmem gerekirse, bilhassa icinde Kore, Urfa, kitap, edebiyat bir de yasam olan bloglari cok seviyorum. Burada siralamaya kalksam eminim yetistiremem =) Dolayisiyla ilk aklima gelen uc arkadasimi yazacagim. Ve arzu eden herkesi bu mimi cevaplamaya davet ediyorum.

1.
Sevgili Awdil kardesimi okumayi cok seviyorum ancak ne yazik ki blogu aylardir kapali idi. Fakat simdi yeni acilan bir bloga yazar olarak katkida bulunacagini soyledi. Takip etmek ve Awdil'in o harika edebi yazilarini okumak isterseniz adres iste burada =)

2.
Icinde yasamdan kareler ve bol bol pozitif enerji olan Sevgili Sergul'un blogu icin buraya tik tik.

3.
Kimi zaman bahcedeki calismalarini, kimi zaman elislerini, kimi zaman okudugu kitaplari; kisacasi hayati paylasan, ayni zamanda kurs arkadasim olan Sevgili Hasibe Abla'nin blogu icin buraya tik tik.

Elden gelseydi de hepinizi tek tek yazabilseydim arkadaslar. Sizleri seviyorum =) Hepinize hayirli bir hafta dilerim.

Umut hep vâr olsun.

2 yorum:

  1. bu mimleme olayını sevdim, senin sayende aylardır göremediğim Awdil'in yazılarına ulaşabileceğim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Awdil ortadan kaybolmuştu. Şimdi yine göründü Urfalı =)

      Sil

Hayatın kendisi bir yorumdur aslında. Özgün ol, kendi hikayeni yaşa.
Yorumlarınızla mutlu oluyorum. Hepinize teşekkürler.