21 Mayıs 2010 Cuma

İstanbul'dan Haber Var


Hayırlı cumalar, ben Hilal...
Hepinize canı gönülden teşekkürler diyorum arkadaşlar. Aslıhan'ı o kadar çok soranlar oluyor ki, bu blog işinde iyi ki biz de varız diyorum kendi kendime. Burası sanal bir ortam değil sizlerle, gerçek dostlukların yaşandığı sıcacık mekanlar...

Aslıhan'dan son haberleri vermeye geldim. Şu an İstanbul'da ve az önce kendisiyle konuştuk Belki bilmeyenler vardır, tahlillerini İstanbul'da da bir doktora göstermenin iyi olacağını düşünüp bir tavsiye üzerine gitti bugünki doktora. Tahlilleri incelemiş, Aslıhan'ı muayene etmiş. Teşhisin doğru olduğunu ve doktorumuzun verdiği ilaçların da çok çok iyi olduğunu, kontrollerine çok dikkat etmesi gerektiğini zira bu hastalığın geçmiş gibi görünüp sinsice tekrar gelebileceğini tekrarlamış. Geçince sıkıntı yok ama işte doktor "tamam" diyene kadar ilacını almaya devam edecek. Çok şükür, Aslıhan şu an iyi. Hani o halleri geliyor gözlerimin önüne de şimdiye binlerde elhamdülillah diyorum. Bir anda insanın başına gelebiliyor herşey.

Bu yukarıdaki fotoğrafı Aslıhan'ın çektiği fotoğrafların arasından buldum. Onun kadar taze, güzel, sağlıklı ve güçlü dönmesi dileklerimle.

Hepinizi Rahman'a emanet ederim, duayla kalın.

Hilal




18 yorum:

  1. AMİİİN inşallah bu çiçektende daha taze ve sağlıklı döner.
    şu andada istanbuldamı hangi hastanede veya nerde onu ziyeret etmeyi çok isterim,buralara kadar gelmişken onu ağırlamakta isterim acaba mümkünmü?

    YanıtlaSil
  2. Sevgi Aslıhan ve Hilal,
    cumanız mübarek olsun,hayırlı ve güzel haberlerinizi almak duasıyla,en emine emanet olun,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederiz canım bilgi verdin sevindim içim rahatladı sizde Allaha emanet olun Allah cümlemize dermansız dert vermesin rabbim tüm hastaların şifacısı olsun

    YanıtlaSil
  4. ateş düştüğü yakıyor, bir hastalıkla mücadelenin ne kadar zor olabileceğini de çekmeyen anlayamaz
    şükürler olsun,çok geçmiş olsun,
    sağlıkla sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. S A,HAYIRLI CUMALAR,HİLALCİM ALLAH KALDIRAMIYACAĞIMIZ DERTLERLE İMTİHAN ETMESİN DERMANSIZ HASTALIK VERMESİN ASLIHANA VE SANA SELAMLAR SEVGİLER A.E.O

    YanıtlaSil
  6. Canım bi an önce sağlığına kavuşman dileğiyle ....Öpüyorum seni .....Hilalim senide öpüyorum..

    YanıtlaSil
  7. Aslıhan'ın durumunun iyi olduğuna çok sevindim.İnşallah tez zamanda hastalıktan tamamen kurtulur.Dualarımız Aslıhan la.hayırlı Cumalar.

    YanıtlaSil
  8. selamun aleykum.

    insALLAH Aslihan iyilecek ve aramiza gelecek.

    rabbime emanet olun,hayirli cumalar.

    YanıtlaSil
  9. Ben Kocaeli de oturuyorum. Kızımın gözleri için boşu boşuna İstanbul'a Sürüklenip durduk. Sonra dr umuzu Kocaeli Ünv. bulduk. Şimdi çok iyi... Dr unuza güvenin, şafii olan Allah şifasını da verir inşAllah. Çook geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  10. sevgili aslıhan daha iyi olmana çok çok sevindim, tekrar geçmiş olsun, En kısa zamanda çok daha iyi olman dileğiyle, sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. yemek yapalım
    sana Aslıhan'ın cebini msj bıraktım canım, sağolasın sevgiler

    hayat cemresi
    ok teşekkürler hayatcemresi, sevgiler

    Keyfe Seyran
    Amin.. sizler sağolun o kadar çok soruyor ki blog dostlarımız, insan çok mutlu oluyor. sevgi ve selam ile...

    mine
    kesinlikle öyle, ama dostlar da üsüntü ile yanıbaşımızda oluyorlar, bu bize kuvvet veriyor

    karakuzucuğun annesi
    sağol Fatmacım, canım komşum. çok teşekkürler

    susamçörekotu
    a.s. arkadaşım çok teşekkürler. Aslıhan'a selamınızı ileteceğim, siz de Allah'a emanet olun...

    Gümüş Tepsi
    çok teşekkürler, İnşaAllah temennimiz bizim de aynı şekilde. sevgiler

    Anlayamazsın
    sağolasın arkadaşım, ben de kalben öyle inanıyorum. sevgiler Rabb'ime emanet

    Sena Çeyiz
    haklısınız, doktorumuz aslında çok güvenilir bir insan. sadece kortizondan kurulabilir miyiz acaba niyeti ile gittik diyebilirim.

    Ege'nin Annesi
    çok teşekkürler Gamze'cim, sağoalsın sevgiler

    YanıtlaSil
  12. canım çok çok geçmiş olsun


    dua ile..

    YanıtlaSil
  13. Sevgili hilal,aslıhanın durumunun iyi olduğuna çok sevindim.Bizim komşumuzda ayni rahatsızlıktan 1 yıldır tedavi oluyordu kortizon kullanıyordu, doktoru bol bol evde mayalanmış yoğurt yemesini söylemiş,onlarda doktorun dediklerini harfiyyen yerine getirmişler,10 gün kadar önce tedavi sona ermiş sağlığına kavuştu komşumuz.Sizde Aslıhana bol bol yoğurt yedirin.ALLAH'ın izniyle eski sağlığına kavuşacak inşallah,Aslıhana benden çok selam söyle,ben Aslıhanın Sacide teyzesiyim,Aslıhanı ve Hilal'cim seni çok öpüyorum.ALLAH'a emanet olun yavrum.

    YanıtlaSil
  14. Sevgili Aslıhan ve Hilal,
    cumanız mübarek,işleriniz hayır olsun,sevgiler..

    YanıtlaSil
  15. Aslihan arkadasim cok gecmis olsun. Sayfani ilk defa ziyaret ediyorum ve okuduklarima cok üzüldüm.Insal ALLAHIM acil sifalar verir. Bende ayni rahatsizlik olmasada ciddi bir rahatsizlik gecirdim ve agrilarimin oldugu zaman günahlarima kefaret oldugunu düsününce daha da güclendigimi daha da sabirli oldugumu varketmisdim. Saligin degerini böyle zamanlarda anliyoruz malesef. Gecmis olsun sevgi ve saglikla kal.

    YanıtlaSil
  16. Rabbim dermansız dert vermezmiş..
    İnşallah tez zamanda şifa verir inşallah..

    YanıtlaSil
  17. Hilalcim gönlümüze su serptin canım Allah senden razı olsun. Acil şifa dualarım sevgili Aslıhanımla, gönül dolusu sevgilerimi ilet lütfen.

    YanıtlaSil
  18. Aslıhan cığım,

    Yazıyı okumuştum ama yorum yazmadan geçmişim. Aradan 10 güne yakın bir zaman geçmiş, şimdi nasılsın canım? İnş. hayırlısı ile eskisi gibi sağlığına kavuşmanı tüm kalbimle ve dua ile istiyorum. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Hayatın kendisi bir yorumdur aslında. Özgün ol, kendi hikayeni yaşa.
Yorumlarınızla mutlu oluyorum. Hepinize teşekkürler.