Sevgili Sergül'ün balkabağı kavurması tarifini geçen kış deneyip sevmiştim. Bu yıl tekrar yapmak nasip oldu.
Balkabağını küp küp doğrayıp zeytinyağı ve susam yağı ile kavuruyoruz.
Karabiber, tuz, kekik vb istediğimiz baharatları ekliyoruz.
Hazır olunca tabağa alıp,
Yoğurt ile yiyoruz :) Ben sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine. Güzel oldu.
Teşekkürler Serrose :)
Balkabağını hayatımda belki bir defa yedim ve daha da yemeyi düşünmem.Fakat senin hazırladığın tarif çok leziz görünüyor.
YanıtlaSilİyi yapana denk gelmemişsindir muhterem :)
SilTeşekkür ederim bu arada
Sildeğişik bir tarif olmuş :) afiyet olsun:) Bu arada geçen sene Martin Eden'i okuyabildim:) çok beğendim öneri için teşekkürler:)
YanıtlaSilTeşekkür ederim. Çok sevindim :)
SilAslında toplu anlamda yazmak istemiştim, kitabı beğenmenize de sevindim :)
Sil:) anladım sıkıntı değil
YanıtlaSilıyı bır sıte teşekkürler.
YanıtlaSilTeşekkürler.
SilHmm değişik, tadını merak ettim, elinize sağlık :)
YanıtlaSilÇok teşekkürler. Denemenizi öneririm :)
SilDeneyin bence de. Güzel oluyor :)
YanıtlaSil